30 Temmuz 2007

DURUSU KANO SAFARİ

Terkos'a kanoya gittim yine yeniden ve sanırım bu en son gittiğim en zevkli geçen kano maceramdı. Belki kalabalık ve ortamın neşelenmek için gerek ve yeter şartta kafa insanla dolu olmasından belki de o kanoyu bir yerden alıp başka bir yere ulaştırıp sonra da geri getirebilme becerisini tam anlamıyla yapabildiğim için daha da keyf aldım bu seferki kano sefasından. Zira mesela bir öncekinde belime saplanan ağrıdan dolayı ne kürek çekebilmiş ne de gölün üstünde seyretmenin hazzına varabilmiştim adam gibi. Velhasılı kelam gayet eğlencenin dibine vurmuş, hazzın tepesine çıkmış vaziyetteyiz, ziyadesiyle afiyetteyiz efenim...




Burda göreceğiniz resimler, Günbatmadan Tur'un şeker rehberi, sevgili kankam Özlem tarafından çekilmiştir ve maalesef ki bana herhangi bir iltimasta bulunulmamıştır. Bütün resimlerde en nemrut surat ifadem yakalanılmış, en sevimsiz hallerim resmedilmiştir. Bu konuyla ilgili Özlem'e kesinlikle hesap sorulacaktır :)




Eğer sizi de gaza getirdiyse bu blog siz de bir haftasonu kanoyla safariyi deneyin, belki de yıllardır aradığınız içinizdeki o boşluğun sebebini bulacaksınız, huzura kavuşup hayatın anlamını çözeceksiniz kimbilir :)
Ayrıntılı bilgi için:
http://www.gunbatmadan.net/?i=pages&id=69

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Popular Posts